Nenašli jste V Pedagogickém wiki lexikonu nějaké heslo?
Máte možnost to změnit!!!
Např. Já sem na Orffovském kursu nebyl, tak jsem nechtěl vytvořit nějaké "encyklopedické" (krátké) heslo, když by to přece daleko lépe bylo od někoho kdo s tím má víc osobních zkušeností...jenže....
...když takhle budete čekat, tak se třeba nikdy nedočkáte (ani druzí), a i kdyby jste vytvořili jen základní krátký údaj hesla co vám tady chybí, druzí (třeba ti zkušenější) na to mohou navázat a heslo časem doplňovat!!! (to je přece systém wikipedií!, a i zde na tomto portále je modul "Wiki", kde je i pedagogický slovník (kde spousta hesel zatím chybí...

).
Nebojte se tedy začít s novým heslem, díky tomu se třeba časem dozvíte i díky své iniciativě něco víc (když na vás někdo naváže).

Základní chybou je říkat si: Jak na mne budou druzí koukat, že sem tam neuvedl(a) to či ono, budou si myslet že to nevím...
Pedagogický lexikon je wiki, takže každý, kdo tam píše, počítá s tím, že jej budou další doplňovat, na tomto principu to je postavené. .... kdo, když ne my - třeba tam to heslo nikdo jiný nezaloží...