"Návod" k registraci a přihlášení, výhody...:
Uvedu příklad pochopitelný i těm co nejsou kamarádi s počítačem...(co s PC teprve začínají) :
... Je to stejné jako u mailu pokud někdo prohlíží maily přes nějaký prohlížeč a zadává login),
teprve po registraci jsou dostupné velmi zajímavé funkce ukládání a přehledného třídění odkazů nalezených článků] na tomto portále (nazývají to tzv."Moje kolekce", a samozřejmě i funkce "Oblíbené"...),
bez registrace nemohu poslat soukromou zprávu (SZ) nějakému jinému registrovanému uživateli v diskusním fóru, nebo využívat různé funkce sociální sítě Digifolio na tomto portále, prostě obecně komunikovat s vybranými kolegy ze svého oboru... atd.
Po registraci na tomto portále můžete psát dotazy, nápady a zkušenosti (klikem na "Diskuse" na širokém modrém pruhu nahoře, a pak klikem na pruh Základní umělecké vzdělávání).
Pouze doporučuju z vlastní zkušenosti před odesláním dotazu nebo nápadu, dát nejdříve tzv."Náhled"-to je hned vedle tlačítka "Odeslat". Odeslání proběhne daleko rychleji, jinak je někdy dost špatně odslatelné..., navíc v Náhledu uvidíte jak bude příspěvek vypadat graficky, můžete něco změnit barevně, tučně, kurzívou apod.).
KAŽDÝ PŘÍSPĚVEK MŮŽETE kdykoli POZDĚJI DOUPRAVIT, POZMĚNIT, nějakou dobu po napsání jej můžete dokonce vymazat!
PS: Štve mě, že po registraci se musíte vždy přihlašovat dlouhou mailovou adresou, místo krátké přezdívky (možno diskutovat i bez registrace!, ale registrace má výhodu třídění a ukládání do Oblíbených a "Moje kolekce"). Doporučuju proto každému při registraci zadat tu nejkratší mailovou adresu co používáte!!(pokud jich máte více).