Tento modul byl archivován. Vkládání a editace obsahu není možná.

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Povídání bez cíle
PříspěvekNapsal: pon 13. črc 2009 21:30:12 
Člen Rady starších

Míšo,
Beskydy jsou celé krásné. Říkala jsi, že jedete vlakem. Od toho se bude asi odvíjet místo vašeho pobytu. Záleží taky, odkud pojedete, vlak všude nejezdí.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :
Hodnotit příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.

PříspěvekNapsal: úte 14. črc 2009 13:13:06 
Člen Rady starších

Ahoj,
představte si, že i my se chystáme do Beskyd. Bude to po 16.8. Moc tuto oblast neznám, takže se těším. Jedeme autem a vybírat budeme jen místa, kam se dá dojet s kočárem. Viktorka toho ještě moc nenachodí, přestože pilně trénovala s tatínkem v Adršpachu, zatímco mamka si s bráškama užívala "dámské Apaluchy" v Moravském krasu.
V jeskyních Moravského krasu jsem byla v sedmé třídě, tedy dávno. Jediné, co si pamatuju, že mi spolužák dal pusu :D . Bylo fajn se do těch míst zase vrátit. V krásně nasvícených jeskyních pouští úžasnou hudbu, která snad oněmí každého. Možná i školní výlet pubertální mládeže. :D Takže doporučuju. Jana

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: pon 20. črc 2009 17:37:52 
Člen Rady starších

Ahojky děvčata,
tak jsme se vrátili s manželem z prodlouženého víkendu na vodě a bylo to super. Manžel byl uplně poprvé a naprosto nadšen, tak jsem ráda, že se nám to povedlo.
Zítra vyrážím na Vysočinu na týden na tábor, navléknu se do maskáčů a strávím týden se svými věrnými žoldáky a budu plnit zadané kšeftíky. Začínám se pomalu těšit, někdy si říkám jestli si to ti vedoucí pak neužívají víc než ty děti :lol: .
Mějte se tu krásně, odpočívejte, relaxujte a nabírejte sil a inspirací do nového šk. roku :D

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: úte 21. črc 2009 15:11:55 
Člen Rady starších

Míšo, šťastnou cestu a užij si to :!: :D . Já odjíždím v neděli. Nějak se ale nemůžu nastartovat. Umřel mi pejsek a trochu mne to vzalo :cry: . Snad mne dovolená vzpamatuje. Pa.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: ned 09. srp 2009 15:36:01 
Člen Rady starších

Ahoj Bohunko a všichni ostatní,
s Tvým pejskem mě to mrzí, ale doufám, že ses na své dovolené dostatečně odreagovala a je to trochu lepší :) .
Mé dojmy z Beskyd jsou naprosto úžasné :!:
Ubytovali jsme se ve Frenštátě pod Radhoštěm na jízdárně a odtud jsme vyráželi na výlety:
:arrow: Pustevny - Radhošť - úžasná záležitost
:arrow: Rožnov pod Radhoštěm - valašské muzeum - manžel si chce postavit na poli taky takovou chaloupku jakou měli valaši na dědině :P
:arrow: hrad Hukvaldy - obora - liška Bystroužka - nádhera - viděli jsme daňky
:arrow: město Štramberk - Trúba - Národní sad - jeskyně Šipka - zazvonili jsme si na zvoničku a budem žít až do konce života :D
:idea: v Beskydech se všichni furt usmívají, jsou milí a umí bezvadně vařit ;)
Potom jsme se vrátili domů a s naším psíkem jsme šli vandrovat po Krušných horách a byly k nám moc vlídné :lol:
A jaká byla vaše dovolená :?:
Jak jste si milí kolegové užili prázdniny :?: Podělte se :!:
Moc se těším

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: pon 10. srp 2009 19:50:27 
Člen Rady starších

Ahojky, Míšo a ostatní.

Na Hukvaldech jsem byla nedávno také. Pohladila jsem si i lišku Bystroušku - jen ty daňky jsem neviděla. Jinak vše ostatní, co popisuješ, jsem navštívila nesčetněkrát a klidně tam budu jezdit zas :!: ;) .
My jsme absolvovali, nebo se spíše snažili kopírovat, onu slavnou Švejkovu anábázi na kolech. Startovali jsme v Táboře a končili v Českých Budějovicích. Jezdili jsme křížem krážem tak, jak Švejk putoval. V Putimi jsme se nezapoměli vyfotit u domku, který sehrál jednu z filmových rolí coby policejní stanice ( představil se zde "Pepek vyskoč"). Celá dovolená byla úžasná. Spali jsme v kempech, ale i tak volně "pohozeni" v lese, jelo nás 11 a užili jsme si opravdu spoustu legrace. Po cyklistické stránce to nebylo nic náročného - kolem 50-ti km denně - ale nám to vyhovovalo. No a teď už máme dovolenou za sebou. Ve čtvrtek nastupuji do práce. A víte vy co? Už se těším :D .

Také si ráda přečtu, jak jste trávili svou dovolenou ;) .

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: ned 23. srp 2009 18:41:27 
Člen Rady starších

Všechny vás zdravím po týdnu!
Poměrně dlouho jsem si myslela, že uplynulý týden strávíme v Beskydech...Manžel je trochu tajnůstkář. Taky jsem si myslela, že budeme chodit jen na krátké výlety, Viktorce nejsou ještě ani dva roky. A tu krosnu na záda si bereme jen pro případ. Hádejte, jak to dopadlo?! :lol:
Byli jsme v Jeseníkách v Karlově a navštívili jsme také Karlovu Studánku. Tam stojí hotel, kde se natáčel film S tebou mě baví svět.
Ještěže mě to s mužem baví!
Jen tak jsem mohla zvládnout tři tůry s Viki na zádech ( zdravotní důvody manžela si vyžádaly má záda). Údolí Bílé Opavy je nádherné, stejně jako hřebenovka z Ovčárny na Alfrédku. Z kočárkových výletů se mi nejvíc líbili mlýny ve Zlatých Horách, Pradědova galerie a Teátr Víti Marčíka na hradu Sovinec.
Je úžasné, jak jsou každé hory jiné :D !

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: ned 30. srp 2009 15:53:08 
Člen Rady starších

Zdravím vás, mé odpočaté kolegyně :mrgreen: .
Tak nám to začne. Maratón rozhovorů s novými rodiči 8-) , vysvětlování organizačních záležitostí :oops: , křeče v "pantech" od vždy přítomných úsměvů :mrgreen: , věčné utěšování plačících dětí :cry: a tuby spolykaných prášků od bolesti hlavy :roll: ( a u mne i zad, neboť trávím den v předklonu, abych mohla pomáhat mrňatům :? ).
Taková krásná práce :!: Vždyť ty si celý den jen hraješ s dětmi - slýchávám často od známých. To se jen usměju, pokývám hlavou a v duchu si řeknu něco peprného. Ale pak vše přejde, děti se uklidní, rodiče si zvyknou na "organizační záležitosti" a já už se usmívám jen proto, že chci :) .

Přeji vám všem, milé kolegyně, dobrý start do začátku školního roku a spoustu skvělých zážitků ;) :!:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 14:42:28 

Krásný den!
Po dlouhé prázdninové pauze, ve které jsem byla zaměstnaná víc, než bych možná i chtěla, se opět ozývám a jdu si přečíst všechny příspěvky a nápady. Jsem zvědavá, na co nového jste přes "okurkovou sezónu" narazily(i?).

Přeji všem krásný poslední prázdninový den, pracujícím, a vlastně i studujícím, hodně sil do nového školního roku ;)

Klára

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

PříspěvekNapsal: pon 28. zář 2009 17:36:38 
Člen Rady starších

Zdravím všechny,

právě jsem se vrátila z prodlouženého víkendu. Svátek sv. Václava mne zastihl v oblasti Jeseníků. Užila jsem si celého víkendu v krásné, téměř panenské, přírodě a přinesla jsem si pár drobných pomůcek pro práci s dětmi ( jen nějaké kameny, mech, muchomůrky, tlející dřevo a tak... :roll: ). Manžel se jen chytá za hlavu, ale už se naučil neprotestovat :mrgreen: .
Přeji hezký pracovní týden :!:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Hodnocení článku :

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku: Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další